Casete luminoase și litere volumetrice

Litere Volumetrice – indiferent dacă ne referim la spații indoor sau outdoor, o metodă des întâlnită de personalizare și de transpunere a unor mesaje este dată de alternativa cu litere volumetrice, acestea reușind să transpună cu succes o relație între brand, personalitate și o estetică de bun gust.

Tipuri de litere volumetrice:

– litere volumetrice din plexiglas – se poate realiza iluminare mixtă (față și halou)

– litere volumetrice din aluminiu, inox, alamă, cupru – se poate realiza doar cu iluminare de tip halou

– litere nevolumetrice decupate din diverse materiale: aluminiu, inox, alamă, cupru, nu au volumetrie și se poate realiza lumină de tip halou

Cu o experiență vastă în ceea ce privește producerea de casete luminoase, realizăm în funcție de preferințe și nevoi, produsul de care aveți nevoie, simplu sau complex cu iluminare din interior sau fără iluminare, din materiale de calitate superioară. În ceea ce privește consumul de energie de care are nevoie o astfel de casetă este bine să știți că nu aveți de ce să vă faceți astfel de probleme, aceste casete luminoase consumând o cantitate infimă de curent electric, asigurând costuri scăzute. În funcție de tipul de casetă luminoasă dorită, montarea se poate face direct pe perete sau în consolă, valabil pentru casete luminoase cu ambele fețe iluminate.

Tipuri de casete luminoase:
Casete luminoase backlit sunt construite pentru a oferi clienților noștri un preț atractiv și o calitate fizică și vizuală impecabilă. Acestea sunt confecționate pe interior din profile de oțel sudate formând în final un cadru în formă de parelelipied ce urmează a fi apoi acoperit cu poliplan Backlit. Spatele casetei este placat cu tablă zincată pe care se montează tuburile de neon, rolul tablei zincate este de a reflecta lumina uniform pe toată fața casetei luminoase. Vizualul firmei luminoase poate fi realizat prin printarea directă a poliplanului sau prin lipirea autocolantului translucent, printat sau decupat la plotter.
Casetele luminoase plexiglas cu fața din plexiglas au în componență profile de aluminiu de diverse lățimi: 90mm, 120mm, 150mm, sau 180mm în cazul casetelor luminoase cu două fețe. În interiorul casetei se regăsește un cadru metalic dispus pe toate laturile casetei pentru ai oferi rezistența de care are nevoie la condițiile de mediu. Partea electrică din interiorul carcasei poate fi compusă din tuburi de neon sau poate fi realizată din module led cu alimentare continuă. Vizualul casetei luminoase din plexiglas se personalizează doar cu autocolant de exterior translucent, printat sau decupat computerizat la plotter.
Casetele luminoase ovale sau rotunde pot fi cu o singură față sau cu două fețe (cu prindere laterală în consolă). Aceastea sunt realizate în cele mai multe cazuri din materiale mulabile și ușoare (komatex, aluminiu, pvc). Iluminarea acestor casete luminoase (firme luminoase) rotunde sau ovale se poate realiza atât cu tuburi de neon fluorescente cât și cu module led.

Cere Oferta

Cere Oferta